internet radio stations luisteren voorbeelden

Installatron webhosting radio applicatie

Sinds vorige maand hebben we een add-on geïnstalleerd voor onze webhosting pakketten. Het gaat om de applicatie Installatron. Erg handig als je niet zo handig bent maar wel de content weet voor je radio streaming station.

Installatron webhosting radio applicatie

Wat is Installatron?

Installatron is een krachtige webhosting-applicatie die het proces van installeren, beheren en updaten van verschillende webapplicaties op een hostingserver vereenvoudigt. Het wordt vaak aangeboden als een functie door veel webhostingproviders en is ontworpen om het gemakkelijker te maken voor gebruikers om websites, blogs, contentmanagementsystemen, e-commerce platforms en andere webapplicaties op te zetten en te onderhouden.

Belangrijkste kenmerken van Installatron:

  1. Installaties met één klik: Installatron stelt gebruikers in staat om populaire webapplicaties te installeren met slechts een paar klikken. Het ondersteunt een breed scala aan applicaties, waaronder contentmanagementsystemen zoals WordPress, Joomla, Drupal, e-commerce platforms zoals Magento en WooCommerce, forums zoals phpBB, en nog veel meer.
  2. Geautomatiseerde updates: Het is essentieel om webapplicaties up-to-date te houden voor beveiliging en prestaties. Installatron vereenvoudigt dit proces door automatisch te controleren op updates en gebruikers op de hoogte te stellen wanneer nieuwe versies beschikbaar zijn. Gebruikers kunnen vervolgens hun applicaties met één klik bijwerken.
  3. Back-up en herstel: Installatron stelt gebruikers in staat om back-ups van hun website en applicaties te maken. Deze functie is essentieel om te beschermen tegen gegevensverlies of mogelijke problemen tijdens updates of wijzigingen. Gebruikers kunnen hun websites eenvoudig terugzetten naar een eerdere staat indien nodig.
  4. Klonen en staging: Installatron stelt gebruikers in staat om hun bestaande installaties te klonen, wat handig is voor het testen van nieuwe thema’s, plugins of configuraties zonder de live site te beïnvloeden. Het biedt ook staging-omgevingen, waarmee gebruikers wijzigingen kunnen ontwikkelen en bekijken voordat ze deze op de live site implementeren.
  5. Applicatiebeheer: Gebruikers kunnen al hun geïnstalleerde applicaties bekijken en beheren vanuit een gecentraliseerde interface. Dit maakt het gemakkelijk om de status, schijfgebruik en resourceverbruik van elke applicatie te controleren.
  6. Beveiligingsfuncties: Installatron integreert verschillende beveiligingsmaatregelen om webapplicaties te beschermen tegen kwetsbaarheden en aanvallen. Het biedt veilige installaties, past automatisch beveiligingspatches toe en geeft suggesties om de beveiliging van de website te verbeteren.
  7. Gebruiksvriendelijke interface: De interface van Installatron is gebruiksvriendelijk en toegankelijk, zelfs voor degenen zonder uitgebreide technische kennis. Dit maakt het een uitstekend hulpmiddel voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.
  8. Ondersteuning voor applicaties van derden: Installatron werkt voortdurend aan het bijwerken van de bibliotheek met ondersteunde applicaties, om compatibiliteit te waarborgen met de nieuwste versies van populaire websoftware.

Voor nieuwe klanten is dit pakket al beschikbaar, binnenkort zullen we de software ook op onze andere servers installeren zodat bestaande klanten er ook gebruik van kunnen maken.