internet radio stations luisteren voorbeelden

NIEUWE PRODUCTEN BLIJVEN IN ONTWIKKELING

AzuraCast
AzuraCast is momenteel nog in beta release 0.9.4.2 maar nadert de final release 1.0.

MSCP Pro
We hebben we in samenwerking met gebruikers van andere radio stations en de ontwikkelaar van het programma de afgelopen tijd meerdere bugs opgelost.
Momenteel werkt MSCP Pro met Sam Broadcaster en RadioBoss ,tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheid om Station Playlist in de toekomst toe te voegen aan het MSCP Pro streaming paneel. Het voordeel van MSCP Pro is dat alles op een virtuele Debian omgeving draait, dit heeft als voordeel dat u er geen aparte Windows licentie voor nodig heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat je met deze oplossing niet zelf je PC thuis hoeft let laten draaien, wat weer scheelt in de maandelijkse stroomkosten.