internet radio stations luisteren voorbeelden

Einde ondersteuning ProppFrexx ONAIR v.3x

Sinds dit jaar is er een nieuwe versie van ProppFrexx ONAIR uit, het gaat hier om versie v 4.0 Voor de gebruikers van versie v 3.x is het belangrijk om te weten dat deze versie niet meer ondersteund wordt vanaf 2017. Uw licentie blijft wel gewoon geldig maar er wordt geen support meer gegeven op v 3.x
Tot 31 december van dit jaar is het nog mogelijk om voor een klein bedrag uw huidige licentie up te graden van versie v 3.x naar v 4.x Na 31 december is dit niet meer mogelijk en zal u de volledige prijs moeten betalen voor een licentie van ProppFrexx ONAIR v 4.x

ProppFrexx ONAIR is een zeer uitgebreid radio automatiseringsprogramma voor professionele (internet) radio stations. Het pakket biedt vele functies en mogelijkheden en draait op een 64 bits Windows omgeving.
Vanwege alle nieuwe ontwikkelingen zullen wij binnenkort onze ProppFrexx ONAIR pagina updaten waar u licenties kunt kopen voor het programma en een korte opsomming van alle functies kunt vinden.