internet radio stations luisteren voorbeelden

Mooie vervanger voor Winamp, de AIMP player

Vandaag de dag zijn er nog veel mensen die Winamp als standaard muziek player gebruiken voor het afspelen van hun muziekbestanden, of om naar internet radio te luisteren. Sinds Winamp is overgenomen door Radionomy is de ontwikkeling van Winamp stil blijven staan en daarom zijn we gaan kijken naar andere en betere alternatieven. We werden door iemand getipt over AIMP player Deze player heeft nog veel meer functies dan de oude vertrouwde Winamp player en ziet er ook nog eens gelikt uit als je één van de skins gebruikt die je via de site van de ontwikkelaar kan downloaden.
Zie hier een lijst met de mogelijkheden:

  • Mogelijkheid om internet radio streams op te nemen
  • Internet radio stations zoeken/luisteren via de Icecast of SHOUTcast directory
  • Muziek bestanden coverteren naar bijna alle formaten (WAV, FLAC, MP3 etc..)
  • Standaard plugin voor Last.FM
  • Tag editor om je muziekbestanden te hernoemen
  • Diverse skins (thema’s) (voorbeeld is Black Onix Two)
  • DSP mogelijkheden
  • Diversen andere mogelijkheden

aimp3 player aimp stream