internet radio stations luisteren voorbeelden

Nieuw datacenter en snellere verbindingen

Geachte klant en geïnteresseerde,

Wij willen u bedanken voor uw geduld tijdens de afgelopen periode waarin we bezig zijn geweest met de verhuizing van onze servers naar een nieuw datacenter.

We kijken met volle tevredenheid terug op de overgang naar het nieuwe datacenter.

Waarom ook alweer de verhuizing?

De belangrijkste reden van de verhuizing is betrouwbaarheid voor de toekomst. Nadat het datacenter van Xs4all werd overgenomen door KPN ging de dienstverlening met grote stappen achteruit. Hierdoor voelden we ons genoodzaakt om stappen te ondernemen zodat we u in de toekomst nog steeds de goede service kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent. Het datacenter Digital Realty waar onze servers momenteel zijn ondergebracht staat op plek twee van de tien beste datacenters. Kwaliteit Dus !

Via onze nieuwe partner DC1.Amsterdam krijgen we toegang tot de beste netwerken en routes. Onze partner heeft als doel om in de top 5 te komen van de beste businessclass netwerken. Onze nieuwe netwerkkast in het DC is voorzien van de snelste en laatste versie type core routers die in redundant mode zijn aangesloten (vrrp).

Beste en snelste routes naar streaming diensten

Werkzaamheden

We moeten nog wel wat puntjes op de i te zetten maar daar ondervindt u geen downtime meer van. Deze week gaan we onze servers nog instellen op een extra redundante  failover configuratie. Dit heeft als voordeel dat u geen downtime ondervindt, wanneer er een router, switch of een uplink zou uitvallen.