internet radio stations luisteren voorbeelden

Prijswijzigingen 1 februari 2023

We hebben het lang tegen kunnen houden, maar helaas ontkomen wij er bij Inetactief/Live-Streams ook niet aan. Per 1 februari 2023 gaan wij een prijsverhoging doorvoeren op al onze streaming diensten en VPS servers. De oorzaak hiervan is dat het datacenter waar onze servers zijn ondergebracht zijn prijzen per 1 januari 2023 met 75% verhoogt. Dit doen zij vanwege de enorme hoge energiekosten waar ze sinds enige maanden mee te maken hebben. Door deze grote prijsstijging zijn wij bij Inetactief/Live-Streams ook genoodzaakt om een deel hiervan door te berekenen in onze prijzen.
 
Wat betekent dat voor u als klant? Dit houdt in dat we per 1 februari een prijsverhoging van 10% zullen doorvoeren. Hieronder valt o.a., audio streaming, video streaming en VPS servers.
 
Mocht u vragen hebben n.a.v. dit bericht over de prijsverhogingen, neem dan gerust contact met ons op.