internet radio stations luisteren voorbeelden

Cloudstreaming en hosting by Live-streams

We kunnen nu ook uw streams in een cloud omgeving hosten. De aansturing voor de streaming zal nog steeds in ons vertrouwde datacenter (Xs4all/KPN) zijn in Nederland. Cloudstreaming heeft de volgende voordelen:

  • lagere response tijd in het buitenland door zogenaamd CDN (content delivery network).
  • gratis SSL certificaat
  • houd hackers buiten de deur

Voor uw webhosting:

  • uw website zal sneller laden in buitenlandse landen door CDN (content delivery network)
  • houd hackers en spammers buiten de deur

Een CDN is een netwerk dat content aanbiedt en dat verspreid is over de hele wereld. Iemand die in Japan de website bekijkt, laadt de plaatjes uit dat land en iemand die hier in Nederland zit, laadt ze vanuit Europa.

CDN (content delivery network) Het cloud netwerk zit in 200 steden en in meer dan 90 landen

Voor de echte snelheid optimalisatie freaks biedt onze cloud dus veel voordelen en scoor je direct meer punten bij Google met je website.
Letterlijk, want je krijgt een betere score bij Google’s Pagespeed Insights

De kosten voor cloud streaming (tot 150 slots) en webhosting is 25,- euro per maand op onze bestaande prijzen. (eenmalige setup kosten zijn 25,-) Wij maken gebruik van een bestaande en bewezen cloud dienst waarbij we zelf al 6 maanden zeer goede ervaringen hebben met een klant van ons.

Wij kunnen u bestaande streams koppelen op de Cloud, belangrijk is dat uw stream port 80, 443, 8080 8443 of 8880. In sommige gevallen kunnen we een extra port toevoegen op uw bestaande stream. Voor meer informatie e-mail ons op info@live-streams.nl