internet radio stations luisteren voorbeelden

Nieuwe API voor ProppFrexx ONAIR 4.0

Sinds december hebben wij op meerdere van onze servers de nieuwste 64 Bit versie van ProppFrexx ONAIR 4.0 draaien. We zijn zeer tevreden over de stabiliteit van deze playout software en de uitgebreide functies die het bied. Binnenkort komt er een speciale API uit die mooie extra functionaliteiten voor de gebruikers van ProppFrexx toevoegt. (API niets anders dan een ingang tot het systeem voor andere systemen zoals website of app)
De API heeft o.a. deze functies:

  • Nowplaying/Playlist output voor uw website, Top 10 gedraaide of aangevraagde nummers, in/output via xml, json, cvs, soap
  • Request functie voor het aanvragen van platen (zoals Sam Broadcaster Pro)

Deze API maakt het makkelijk om te communiceren tussen apps, websites en ProppFrexx. Een aantal functies van de API zijn gratis, maar wil je gebruik maken van nog meer extra functies dan dien je daarvoor een klein bedrag per maand te betalen.

De playout software ProppFrexx ONAIR 4.0 is verkrijgbaar vanaf 199,- euro exclusief BTW, dit voor de Premium versie (voor niet commerciële radio stations)