internet radio stations luisteren voorbeelden

Live-Streams.nl als eerste provider in Nederland met operationeel AIS reclame systeem!

Per 1 december hebben wij het nieuwe AIS reclame systeem van The Media Exchange bij Soul radio in gebruik genomen. AIS staat voor Ad Insertion System. Dit systeem biedt de mogelijkheid om gericht reclame laten horen per luisteraar. Het systeem draait niet via de automatisering van het station maar op de streamserver waar ook Icecast of SHOUTcast op draait. Via de metadata output van het radio automatiseringsprogramma wordt er aangeven wanneer de reclame afgespeeld dient te worden. Dit unieke reclame systeem is in samenwerking met The Media Exchange opgezet. Het bedrijf verkoopt en beheert de reclames die te horen zijn op de stations die met dit systeem werken.