Gratis radio stream server

Als je een gratis een radio stream server wilt proberen, zijn er verschillende opties bij ons beschikbaar. Hier zijn enkele populaire gratis radio stream server software-opties die je bij ons kunt uitproberen:

 1. Icecast: Icecast is een populaire open-source audio streaming server. Het ondersteunt zowel live uitzendingen als het streamen van vooraf opgenomen audiobestanden. Je kunt het gebruiken om je eigen internetradiozender op te zetten.
 1. SHOUTcast: SHOUTcast is een andere bekende radio stream server-software die audio-uitzendingen via internet mogelijk maakt. Met SHOUTcast kun je jouw eigen radiostation hosten en muziek streamen naar luisteraars over de hele wereld.

Gratis proberen? Stuur een e-mail naar info@live-streams.nl met je gegevens o.a. radiostation naam en product en vraag het gratis probeer account aan.
Of maak gebruik van ons contact formulier zie hieronder:

  gratis radio stream server software

  Gratis radio software om te streamen naar Icecast of SHOUTcast

  1. RadioDJ: RadioDJ is een gratis en gebruiksvriendelijke radio-automatiseringssoftware die je kunt gebruiken om je eigen radiostation te beheren. Het stelt je in staat om afspeellijsten te maken, DJ's in te plannen en de streamervaring aan te passen.

  Website: https://www.radiodj.ro/

  1. Butt (Broadcast Using This Tool): Butt is een eenvoudige en gratis software voor het streamen van live audio naar Icecast of SHOUTcast-servers. Het is beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder Windows, macOS en Linux.

  Website: https://danielnoethen.de/

  Houd er rekening mee dat bij het hosten van je eigen radio stream server, je mogelijk moet zorgen voor voldoende bandbreedte en serverbronnen, afhankelijk van het aantal gelijktijdige luisteraars en de kwaliteit van de audio die je wilt streamen.